Blog lorem ipsum dolor sit amet

Nieuws van MAGIX magazine:

dit voor Webdesigner http://internetmagazine/nl/inspiratie-voor-webdesign/ de link hieronder heeft toepassingen op Foto & Graphicdesigner http://internetmagazine/nl/category/foto-grafische-afbeelding/ een paar voorbeelden voor Photolooks. http://www.xara.com/us/features/plug-ins/ Kan ik in Webdesigner 11 Prem een lichtkrant maken Antwoord van Bert v Z ja dat kan ik heb deze link gevonden dit is een test er ingezet als proef oplossing door in de plaatshouder deze HTML code te zetten in de "Body", <marquee behavior="scroll" Loop="" Direction="left" style="color: #0000FF; font-size: 26px; font-family: Veranda" bgcolor="#FFFFFF" width="320" speed="100" scrolldelay="100"> </span><span class="style27"><span class="style30 style35 style38"><span class="style30 style41">Dit is een test </span></span> <span class="style37"> </marquee> Lettertype, grote, kleur, snelheid en dergelijk zijn aan te passen. Enkele links die op het MAGIX info forum staan voor Web 10/11

Het laatste nieuws wil ik hier publiceren:

deze 2 links stonden op de Italiaanse Forum: Hoe maak ik een Sticky- Stretch. http://www.magix.info/nl/web-designer11-utilizzare-sticky-stretch.online-training.1157829.html Hoe maak ik een pagina waaronder een ander pagina staat. http://www.magix.info/nl/web-designer-come-creare-un-menu-a-schede.online-training.1148224.html In Webdesigner zit niet standaard een bezoekerteller, U kunt een bezoekersteller invoegen door u op de internet site aan te melden (bijv. http://www.e-zeeinternet.com/). Hier kunt u site een teller uitkiezen en dan de HTML-code daarvan copieeren. Via een zogenaamde plaatshouder kunt u nu die eigen HTML code invoegen in de site.
teller-bewegende-animatie-0049

Beveiligde Website maken.

Een beveiligde site maken is mogelijk ga naar http://www.accessprotect.com/ maak een account aan met wachtwoord,en de site kan beveiligd worden deze Widgets zit namelijk niet in XARA / MAGIX Webdesigner.
MP3 muziek is niet af te spelen met een IPhone of IPad dit omdat het geen Flash onder steuning heeft, op de Pc is er geen enkle probleem. Verder is het een Android optie oudere Tablets of Smartphone kunnen het wel afspelen maar wordt de pagina zwart en is de mp3 speler zichtbaar. de nieuwere versies hebben dit probleem niet en blijft de pagina zichtbaar en wordt het muziek afgespeeld net zoals op de Pc ( dit is voor de ( P ) versies

Gastenboek,

heb ik helaas niet kunnen vinden in XARA vandaar deze link is gratis http://www.gbook.nl/ maar wel met veel reclame tegen een betaling is dit zonder reclame. persoonlijk werk ik liever met ( Designs Gallery /Pagina Elements & Widgets ) Form Widgets Contacts V1 en daarna op een speciale pagina een eigen Gastenboek maken ( maar dit is een vrije keus)
gastenboek-bewegende-animatie-0036
MWD 11 t/m 16